Fanreis New York 2020 David Vandyck

Reeds VOLZET

Ga jij mee van 6 tot en met 11 april 2020 mee met David Vandyck naar … NEW YORK!?!

Voor de volgende fanreis kiest David Vandyck voor één van de grootste steden van de Verenigde Staten, NEW YORK!

Een miljoenenstad die ieder jaar meer dan honderdduizenden bezoekers trekt maar ook een enorm aanbod aan culturele, culinaire en architecturale schatten biedt!

Net daarom maakt dit een uitgebreide citytrip van 5 dagen naar New York echt de moeite waard! Er is namelijk gigantisch veel te beleven in ‘The City That Never Sleeps’: The Brooklyn Bridge, Ground Zero, Central Park, Times Square of het Rockefeller Center.

En dan zijn er die 1001 mogelijkheden voor wie net iets anders wil: shoppen in het hippe SoHo , wandelen op The Highline, chillen in Washington Square Park of ronddwalen in één van de vele musea die New York rijk is.

Naast de aanwezigheid van David Vandyck is er ook een bijkomend excursie pakket mogelijk. Dit wordt een wandeling door New York met een Nederlandstalige gids, een bezoek aan één van de hoogste gebouwen van New York (Top of The Rock) met een adembenemend zicht over de stad, een boottocht naar het vrijheidsbeeld met bezoek aan ‘de kroon’ en als laatste een rit op de hop-on-hop-off bus, die je meeneemt doorheen de ganse stad.

Voor meer info contacteer ons.

Doe een reis cadeau

Via ons online fomulier bestelt u snel en eenvoudig een reischeque.
Bestel nu