Binnenkort gaat u met ons op reis om van een fijne vakantie te genieten. Ongetwijfeld krijgt u uit de media mee dat er in China vele mensen besmet raken met het Corona virus. Dit maakt dat diverse landen maatregelen nemen om te zorgen dat dit virus zich niet verder verspreidt. Ook cruisemaatschappijen zijn extra voorzichtig om nieuwe besmettingen te voorkomen.  

Het coronavirus zorgt voor heel wat ongerustheid bij reizigers die binnenkort op reis vertrekken. Wij gaan er in elk geval alles aan doen om jullie een mooie reis te bezorgen. Pas op het moment dat er een negatief reisadvies (door het Ministerie van Buitenlandse zaken) wordt verstrekt naar jouw bestemming, zal het mogelijk invloed hebben op je vakantie en nemen wij persoonlijk contact met je op.

Updates – Reisadvies Buitenlandse Zaken
Buitenlandse Zaken volgt de situatie nauwgezet op en past zo nodig de reisadviezen aan. Hier de link naar de up-to-date mededelingen voor alle landen van de wereld

Bijkomende vragen?
Voor alle bijkomende vragen in verband met het Coronavirus verwijzen wij naar de FAQ opgesteld door de FOD Economie.
Nog niet vertrokken?
Wat als je gestrand bent in het buitenland ?
Verzekeringen

Hygiënische maatregelen
Enkele eenvoudige hygiënische maatregelen om de verspreiding van virussen in het algemeen (griepvirussen, coronavirussen …) te vermijden:

  • Was regelmatig je handen met water en zeep
  • Raak zo min mogelijk je mond, neus of ogen aan
  • Bedek je mond en neus met een wegwerp papieren zakdoek bij het niezen of hoesten
  • Vermijd contact met zieke mensen